BaptiCup sorsolás MA

2010. március 30., kedd

22:30-tól élő közvetítésben ezen az oldalon.

Jó nézelődést!

ABBIK tagoknak

2010. március 29., hétfő

Zsolttal beszéltem a tegnap, s mondta, hogy holnaptól, azaz keddtől csütörtökig itt lesznek Aradon, így lesznek újból ABBIK próbák, 7órától, minden este.

Kérlek, gyertek el! Ezt Zsolt is üzeni.

Szóljunk a többieknek is: Csaba, Anitáék, Déviék, Emese.

KÖSZÖNÖM!

BaptiCup 2009 videók

2010. március 23., kedd

Köszönjük újból Tominak, hogy készített egy összesített videót a múlt évi BaptiCupról. Itt nézhetitek meg, nagyon jó:): BaptiCup 2009 első rész és BaptiCup 2009 második rész.

BaptiCup újra Aradon 2010-ben is

Újra Aradon lesz megszervezve a BaptiCup. Minden érdeklődőt szívesen várunk, főleg fiúkat, akik szeretnének csapatban játszani, focizni.

Itt vannak az információk: Bapticup 2010 információk, itt.

Várunk Aradra szeretettel! Addig is ez legyen imatéma minden aradinak és aki még szeretne csatlakozni, nemsokára pedig szervezés MINDEN aradinak! (Gabi ezt külön kihangsúlyozta, hogy mindenkire szükség lesz).

Hajrá ABBI!:)

abbik próba újból

2010. március 7., vasárnap

Szeretném jelenteni, hogy ma este beszéltem telefonon Zsolttal, és azt üzeni minden abbik tagnak:

  • pénteken, március 12-én ABBIK próba lesz, 17:00 órától,
  • éééééééééééééés utána 19:00 órától Gospel koncertre megyünk együtt.
Adjátok tovább a többi ABBIK tagoknak is: Anitáék, Csaba, Dévi, stb.
Köszönöm!

Kedves aradi fiatalok!

Köszönjük az afrikai éhező gyerekek támogatását, nagyraértékeljük a velük való együttérzést! A jó Isten jutalmazza ezt meg gazdagon! A támogatást (160RON) felhasználjuk abban a munkában, amelyet Kenya egyik kisvárosában, Ruaka-ban végzünk, ahol testvéreink a környező területeken (Nairobi-tól észak-nyugatra és a magas fennsík területén) szolgálnak az ottani éhezők kisegítésére. Sok olyan gyerek van ott, aki hetente egyszer jut táplálékhoz. Nagyon bátorító, ahogyan az emberek fellelkesedtek, hogy segítsék azokat, akik nagyon nehéz helyzetben vannak Afrikában, sokan úgy érzik, hogy most rajtunk van a sor segíteni. Hála legyen Istennek az ő gondviseléséért!

Köszönettel,

Giorgiov Adrián
ITM Alapítvány
2010.02.23.