Michael W. Smith koncert Brassóban

2010. augusztus 22., vasárnap


Kedves fiatalok,

örömmel értesítelek, hogy 2010. november 12-én, pénteken Michael W. Smith koncertezik a brassói sportcsarnokban. Az eseményt a brassói evangéliumi gyülekezetek szervezik (baptista, pünkösdista és testvérgyülekezetek) - köztük a Brassói Magyar Baptista Gyülekezet - Michael W. Smith menedzserével közösen. A koncert honlapja: www.michaelwsmith.ro Jegyvásárlás infók itt!
A koncertre a jegyeket több helyen lehetséges vásárolni (ahogyan a honlapon is olvashatjátok). Amit nem közöl a honlap, hogy a Brassói Magyar Baptista Gyülekezet 400 jegyet előzetesben lefoglalt, hogy előnyben részesíthessük azokat a magyar fiatalokat, akik el szeretnének jönni az eseményre (a jegyek várhatóan hamar elfogynak). Ilyen módon nálam is lehet jegyet vásárolni augusztus 31-ig, amikor a megmaradt jegyeket vissza kell adnom a szervezőbizottságnak, hogy a hagyományos csatornákon áruba bocsáthassák.

A jegyek ára:
  • 70 lej - ülőhelyes jegy, lelátó
  • 100 lej - ülőhelyes jegy, aréna
  • 140 lej - ülőhelyes jegy, aréna, VIP
Amennyiben a mi gyülekezetünkön keresztül szeretnétek jegyet váltani a koncertre, kérlek, értesítsetek a david.borzasi@gmail.com e-mail címen, és postai vagy banki utalvánnyal küldjétek a jegyek árát. Ha jegyekre nem érkezik meg a pénz augusztus 31-ig, a jegyeket visszaadom a szervezőbizottságnak, és csupán a honlapon jelzett helyeken lesznek kaphatóak a megmaradt jegyek.

Címem: Borzási Dávid, str. Şoimului nr. 18, 500046 Braşov
Bankszámla (IBAN): RO44 BACX 0000000255078000

Szeretettel várunk Brassóba!

Isten áldását kívánva a Brassói Magyar Baptista Gyülekezet nevében,
Borzási Dávid