"Pray"

2011. március 13., vasárnap

Amint azt már tudni lehet evangélizációs hétvégénk lesz március 18 és 20 között, amikor a vendég előadó Mike Sámuel lesz. A hétvége cime pedig "Közelebb Istenhez".
A tegnapi ifi alkalmon megbeszéltük a fiatalokkal, hogy ezen a héten választunk két estét amikor egy adott időpontban imádkozni fogunk a hétvégéért. Imádkozunk azokért akik még nem ismerik az igazságot és az örömhirt, és imádkozunk azért is, hogy nekünk is újboli, személyes találkozásunk legyen Jézussal.
Az első alkalom kedd este, a második pedig szerda este lesz. Kedden 21 órakor mindeki ott imádkozik ahol éppen tartozkodik, szerda este viszont a bibliaóra után összegyülünk a fiatalokkal az ifiterembe és ott fogunk együtt imádkozni. Ez kb 20:30 és 21 óra között lesz majd. Csatlakozzatok hozzánk mindkét alkalommal, hogy egyre jobban nőjön a hétvégére az imafedezet!!!
Nem csak az evangélium terjesztéséről van szó, hanem komoly lelki harcról is. Amikor az ellenség a legjobban fog támadni bennünket itt Aradon, akkor az minden bizonnyal akkor történik amikor az Úr igéje szól és ragadja meg a leleket.
Minden kétséget kizárva szükségünk van az imáitokra.
Kérlek csatalkozzatok hozzánk kedden és szerdán.
Köszönettel,
az ABBI

0 megjegyzés: