nyári búcsúzkodás

2010. július 6., kedd

Na, már megint a közvélemény-kutatással jövök:P, de ehhez szeretném csatolni a mai bejegyzést. Volt egy nyárral kapcsolatos szavazás, melyben első helyre került az a vágy, hogy ezen a nyáron szeretnénk közelebb kerülni Istenhez, azon kívül véééééégre kipihenni magunkat, stb.
Ehhez valójában segítenek a táborok, különböző istentiszteleti alkalmak, utazások is. Ez a nyár lehet különlegesebb lesz, vagy netán másoknak megszokott, de én csak annyit fűznék hozzá, hogy legyen egy olyan nyarunk, melyben ez a kívánságunk teljesülhet. Istent jobban megismerni, fejlődni, szolgálni, jól beosztani az időt, és persze pihenni is.

Az ABBI blog is kicsit "szünetelni" fog itt, aztán majd várjuk a beszámolót a pécskai és bozovici-i misszióról. Kevesebb lesz a bejegyzés, majd még esetleg a hargitai táborozásról is lesznek itt képek és beszámoló. Addig is imatéma. Akik máshol táboroznak, vagy elutaznak azoknak jó utat kívánunk, szerencsés utat, és felüdülést, feltöltődést, jó pihenést. Az ifit hordjuk imában ezen a nyáron. A helyzetünket.

Aztán, hogy mi lesz tovább? Valószínű, hogy ősztől valakinek átadom a stafétát a blogírásban, mert én valószínű, hogy más városba kerülök egyetemre, s kevesebbet jövök haza, de remélem, hogy a blog azért nem szűnik meg, s valaki elvállalja a továbbiakban.

HASZNOS ÉS FELÜDÍTŐ NYARAT KÍVÁNUNK MINDEN IFITAGNAK ÉS AZOKNAK, AKIK OLVASNAK!

Kriszta

2 megjegyzés:

ABBI írta...

Remélem, hogy tetszett eddig nektek ez a blog, habár voltak benne hiányosságok, lehetett volna sűrűbb a bejegyzés és lehetett volna benne több érdekesség, de nekem sokat jelentett, hogy írhattam ide, és élveztem. Ősztől majd egyre jobb lesz, ez is biztos.

Kriszta

frici írta...

koszonjuk Krisztia az eddigi munkad; de tovabra is szamitunk rad ;)