FELHÍVÁS!!! FIGYELEM!!!

2010. január 31., vasárnap


Felhívás!!!

Kedves ABBI-sok és MINDENKI aki olvassa a blogunkat!

Tegyük fel magunknak a kérdést, és remélem válaszolni is tudunk majd, hogy mennyi pénzbe került az utolsó árucikk amit vásároltunk?! Hány lejt hagytunk ott utoljára valamelyik gyorskajáldában?!
Bármilyen összegben is állapodunk meg, biztos vagyok benne, hogy nem egy vagyonról van szó. Viszont függetlenül az összegtől, legyen az akármilyen kicsi, magabiztosan mondhatom, hogy míg mi egyedül laktunk jól, addig valahol a világ másik oldalán sokkal többen lakhatnának jól, abból a bizonyos összegből.
Az Úr Jézus a szívemre helyezte azt, hogy pénzügyi támogatást gyűjtsek a Pro Afrika jótékonysági alapítványnak, és ebben a ti segítségeteket is kérem. Mekkora összegről lenne szó? Amennyit az Úr a szívetekre helyez. Viszont szeretném, ha a minimum összeg az 17,30 RON lenne.
Mi ABBI-sok szeretünk a KFC-be járni. Ott egy „ 5 Crispy Strips” menü 17,30 lejbe kerűl. Az ifiórán abban egyeztünk meg, hogy tavaly minimum 10-szer voltunk a KFC-be ifi szinten.
17,30 lejből majdnem jól lehet lakni egy személynek, egyszer a KFC-ben, itt Aradon. Kenyában 17,30 lejből egy személy majdnem 11 alkalommal lakhatna jól. Pontosabban 10,81-szer. Azért vázoltam fel ezt nekünk, hogy legyen egy kis súlya annak, hogy mi mennyi pénzt vagyunk hajlandóak egy gyorskajáldában ott hagyni, és azt is, hogy mennyit is jelent ez az összeg egy olyan országban mint Kenya.
Felszólítalak benneteket arra, hogy járuljatok hozzá ehhez az akcióhóz annyival amennyit az Úr a szívetekre helyez.
Mindenki ismeri a Pro Afrika nevezetű alapítványt és annak vezetőjét Giorgiov Adrián lelkipásztór testvért. Ez bizonyítja, hogy ez a dolog nem kamu, nem csalás és nem ámítás.
Február harmadik hétvégéjén átmegyek Váradon, és akik szeretnétek segíteni, még előtte juttassátok el nekem azt a bizonyos összeget. Utána is lehet természetesen, de azon a dátumon biztos eljut az alapítványhoz a segítségetek.

A kenyai embereknek rád van most szüksége! Te teheted a jót! De vigyázz, mert:
„… aki teheti a jót, de nem teszi bűne az annak.


Előre is köszönöm, mert tudom, hogy számíthatok rátok.

Zsolt

0 megjegyzés: