Zsolt felhívása

2010. június 15., kedd


A



Amint azt már többen tudjátok vagy az előző bejegyzésből, vagy olvasva az Xtreme Missions blogját, idén nyáron missziós hetet szervezünk Pécskán egy amerikai csoport segítségével. Ha jól emlékszem kb. két évvel ezelőtt kérdeztem a misszió vezetőjét, Lee Wisdom-ot, hogy lehetne-e szó arról, hogy Pécskára is hozzon egy csoportot. Két évvel ezelőtt nem sikerűlt, majd a gazdasági krízis megakadályozta, hogy tavaly nyáron eljuthassan Pécskára. Viszont a múlt nyári missziósút után, még itt Romániában érdeklődött, hogy vajon összehozható-e 2010-ben. Ettől a pontól kezdődőtt el a missziós hét szervezése és most pedig elmondhatom, hogy hosszú órányi Y! Messenger beszélgetések,
e-mail-ezések, egyeztetés a bizottsággal és a gyülekezet vezetővel, ABBI tagokkal és a pécskai gyülekezettel, megérkeztünk az „utolsó száz méterhez”.
Arról, hogy hogyan fog lezajlani ez a hét bővebben olvashatok a misszió blogján. Itt csak annyit említek meg, hogy gyerekek, fiatalok és házastársak/párok felé szeretnénk hírdetni Jézus Krisztust és az Ő szabadítását, június 25. és július 1. között mindennap. Reggel a gyerekekklubb lesz, majd este egy időben a fiatalokkal és felnőttekkel való foglalkozás.
Ezt természetesen egy kiadós „kampány” fogja megelőzni, plakátokkal, szórólapokkal, cukorkákkal, lufikkal, és talán még egy kürt is a segítségünkre lesz.
Ezzel a bejegyzéssel egy felhívást is szeretnék intézni az ABBI tagjai felé. Szeretnék mindenkit bátorítani arra, hogy vegyen részt ebben a misszióban. Elsősorban azért, mert hihetetlenűl nagy áldásokban lehet részesűlni... akik voltak már misszióban jól tudják miről beszélek. Nem kell minden alkalmon ott lenni! Aki csak reggel tud jönni, jöjjön csak reggel. Aki csak este, jöjjön csak este. Szeretném, ha mint ifi, egy lélekkel belevetnénk magunkat ebbe a nemes munkába, mely mindig kedves az Úr előtt. Számoljátok össze az áldásokat, majd az áldozatokat is, és meglátjátok olyan eredményre fogtok jutni, mely kétségtelenűl arra ösztönöz, hogy csatlakozzatok.
Ugyanakkor Lee azt is kiemelte, hogy azok akik részt veszünk a misszióban, legyünk készek továbbvinni a munkát e hét után is: ha szükség van több gyerektanítóra legyenek elhívottak erre, ha szükség lesz fiatalokkal foglalkozni legyenek jelentkezők erre is.
Mostmár csak két dolgot szeretnék kérni tőletek. Aki vezet blogot, kérlek szánjatok csak egy bejegyzést erre a misszióra: néhány mondat róla, egy link a misszió blogjára, és felhívás az imatámogatasra. Kérek mindekit, hogy használjuk ki az internet adta lehetőségeket erre is. Második kérésem és egyben utolsó mondatom is az lenne, hogy „kérve kérlek benneteket” imádkozzatok ezért a missziós hétért, a szervezőkért, a lelkimukásokért, az ifitagokért akik eljönnek, a resztevevőkért azért, hogy minél erősebbek legyünk imáitok által, hisz tervünk és célunk kitaszítani a Sátánt Pécskáról.

Köszönom,
Zsolt

0 megjegyzés: